15 OKTOBER | 14:00 – 16:00 | De Roos Amsterdam

2 hour Sound & Frequency Healing
by Leo Melcherts Jr.

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Tijdens deze 2 uur durende Sound Journey zal je Healing Frequencies ervaren, Tibetaanse Klankschalen, de Gong en vele andere instrumenten om je grootste verlangen te verankeren in je leven met de kracht van de nieuwe maan.

Daarnaast zullen we gebruik maken van moderne nieuwe technieken om een nieuwe krachtige intentie in je onderbewustzijn te verankeren.

Een rustgevend soundhealing bad van geluidĀ  met Tibetaanse Klankschalen, Tinsha’s, StemvorkenĀ  en de Gong.
Geluids en Muziekfrequencies die het lichaam en je staat van zijn maximaal positief beinvloeden om zo je nieuwe verlangen te verankeren in je lijf vanuit liefde en vrijheid.
Geluids en Muziekfrequencies die het lichaam en je staat van zijn maximaal positief beinvloeden om zo je nieuwe verlangen te verankeren in je lijf vanuit liefde en vrijheid.

JA, ik ben er klaar voor om het volgende te ervaren :

  • Een transformatief muziekstuk gecomponeerd in het moment met Helende Frequenties en Resonanties die je lichaam en welzijn positief gaan beinvloeden.
  • Een rustgevend Sound Healing bad van geluid met o.a Tibetaanse Klankschalen, Tinsha’s, Stemvorken en de Gong.
  • Een manifestatie-ritueel om een nieuw verlangen te verankeren in ons systeem  in de nieuwe maan cyclus.
  • Het loslaten van blokkades en beperkende gedachten door de kracht van de Sjamaanse Trommel en drumritmes om in een andere staat van zijn te geraken.
  • Een geleide meditatie om erachter te komen wat je grootste verlangen op dit moment is, deze terug te brengen vanuit het onderbewustzijn naar hier.
“Soundhealing and the Healing Power of Frequencies have been used in all cultures throughout history and I believe they will play an even bigger role in our future”
Scroll to Top